ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΦΙΛ | ΠΡΟΣΒΑΣΗ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
 


 
Ανθόφυτα
Αρωματικά
Καλλωπιστικοί Θάμνοι
 
 
 
 
Untitled Document Πρόσβαση
 

Το θερμοκήπιο βρίσκεται στη θέση Νέα Δάφνη του Δήμου Μεγαρέων , σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσας . Η πόλη των Μεγάρων βρίσκεται νοτιοδυτικά της Αττικής, 41 χλμ. από την Αθήνα, δεξιά του οδικού άξονα Αθηνών-Κορίνθου.

Πρόσβαση από Αθήνα
Περάστε τα διόδια της Ελευσίνας και συνεχίστε με κατεύθυνση προς Κόρινθο. Στο 41ο χλμ. ακολουθείστε την έξοδο για Μέγαρα. Ακολουθείστε την πορεία προς το Αλεποχώρι και σε 1,5 χλμ. περίπου βρίσκετε κυκλικό κόμβο. Επιλέξτε τη δεύτερη έξοδο προς Λεωφόρο Αλεποχωρίου και συνεχίστε για 7 περίπου χλμ. Μόλις συναντήσετε στο δεξί σας χέρι την ταμπέλα προς την  Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσας , στρίψτε δεξιά. Από εκεί ακολουθείστε το δρόμο προς τη Μονή. Φτάνοντας στη Μονή , ακολουθείστε τον αριστερό δρόμο και μόλις την περάσετε συνεχίστε ευθεία , μετά από πεντακόσια μέτρα θα βρεθείτε στην είσοδο του θερμοκηπίου.

Πρόσβαση από Κόρινθο
Βγαίνετε στην έξοδο προς Μέγαρα κινούμενοι στην Εθνική Κορίνθου - Αθηνών. Κάνετε αριστερά στον ανισόπεδο κόμβο προς Μέγαρα και κατευθύνεστε προς τη Λεωφόρο Αλεποχωρίου. Ακολουθείστε την πορεία προς το Αλεποχώρι και σε 1,5 χλμ. περίπου βρίσκετε κυκλικό κόμβο. Επιλέξτε τη δεύτερη έξοδο προς Λεωφόρο Αλεποχωρίου και συνεχίστε για 7 περίπου χλμ. Μόλις συναντήσετε στο δεξί σας χέρι την ταμπέλα προς την  Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσας , στρίψτε δεξιά. Από εκεί ακολουθείστε το δρόμο προς τη Μονή. Φτάνοντας στη Μονή , ακολουθείστε τον αριστερό δρόμο και μόλις την περάσετε συνεχίστε ευθεία, μετά από πεντακόσια μέτρα θα βρεθείτε στην είσοδο του θερμοκηπίου.