ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΦΙΛ | ΠΡΟΣΒΑΣΗ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  
 


 
Ανθόφυτα
Αρωματικά
Καλλωπιστικοί Θάμνοι
 
 
 
 
Untitled Document
Προφίλ Εταιρείας

Η επιχείρηση «Ανθόφυτα Αττικής» ιδρύθηκε το 2006,με κύριο συντονιστή τον Άρη Τσιαμτσούρη που δραστηριοποιείται στο χώρο της ανθοκομίας από το 1986  και αποτελεί μία μονάδα παραγωγής εποχιακών φυτών σε γλάστρα .

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στη θέση Νέα Δάφνη, στα Μέγαρα Αττικής σε ιδιόκτητους και ενοικιαζόμενους χώρους έκτασης 68 στρεμμάτων , από τα οποία τα 23 είναι θερμοκήπια και τα υπόλοιπα 45, εξωτερικοί χώροι καλλιέργειας. Επίσης, στους χώρους που η μονάδα δραστηριοποιείται περιλαμβάνονται ακόμη 6 στρέμματα θερμοκήπια στην Παλλήνη Αττικής.

Η μονάδα παράγει ετησίως περισσότερα από 90 διαφορετικά είδη ανθοφόρων φυτών, σε ποσότητες που μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός σύγχρονου επαγγελματία. Τα φυτά που καλλιεργούμε, οι ποικιλίες, οι αναλογίες χρωμάτων και τα χαρακτηριστικά τους είναι επιλεγμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς αλλά και τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας.

Στόχος μας είναι η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση, ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό, έτσι ώστε να δημιουργούμε, να διατηρούμε και να ενισχύουμε τη σχέση εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Οι πιο σημαντικοί λόγοι για συνεργασία με τα «Ανθόφυτα Αττικής» είναι οι εξής:

  1. Προϊόντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής
  2. Άμεση παράδοση παραγγελιών
  3. Ποσότητες που μπορούν να ανταποκριθούν σε ιδιαίτερες απαιτήσεις
  4. Ποικιλίες που καλύπτουν τις εποχιακές ανάγκες της ελληνικής αγοράς